lyd og stemmehealing

Som barn var musik altid det univers jeg krøb ind i, når jeg havde det svært, havde brug for trøst, omsorg eller bare at mærke mig selv. Det var her jeg healede de sår og ar der kom, når jeg ikke følte at verden eller de mennesker der var omkring mig slog til.

Her kunne jeg nynne, synge og spille det som fyldte og jeg følte mig lettere bagefter, som om jeg var blevet hørt, set, mærket, forstået og rummet lige der hvor jeg var.

Jeg spillede, uden jeg var bevidst om det, sange der bragte min ind i den sindsstemning jeg var i, og forløste følelsen der var forbundet dertil.

healing gennem musik


I de livskriser jeg har haft, gik der en rum tid hvor jeg gennemlevede det jeg skulle, rejste mig op igen, og derefter kom sangene til mig som en hjælp. Jeg skrev mange sange om at miste kærligheden, finde kærligheden, om at være deprimeret, om at have kræft og være bange for at dø, om at ville leve, om at miste sig selv, om at adoptere, om mindreværd og at tro på sig selv - og det er stadig sådan, at hver eneste gang jeg synger mine sange så healer jeg.


Jeg er gennem tiden, og gennem min egen rejse, blevet bevidst om tonernes og lydenes påvirkning på cellerne i vores krop, på hvordan vibrationer og frekvenser bevæger os på en måde som vi ikke kan forklare… Derfor bruger jeg flere forskelllige instrumenter og min stemme - enten som en behandling i sig selv, eller som en del af en kropsterapeutisk session.


Min stemme og min evne til at mærke musik, skal bruges til noget, den kan hjælpe andre på den måde jeg hjalp mig selv, og jeg lader den stille og roligt finde vejen ind i din sjæl og kalibrere dine celler, så du føler dig mere samlet og hel...


gratis lydhealing

Kontakt mig endelig...

...hvis du er interesseret i at høre mere, jeg ville elske at lave en aften for dig og dine kære… 
Du kan også besøge min Instagram eller facebook hvor jeg bl.a. poster lydhealinger og sange.