Priser

Jeg lægger stor vægt på en tryg, kærlig og opløftende oplevelse hvor du er i fokus, med det du har brug for, og hvor der kan gives tid og plads til både samtale og manuel behandling. Derfor er mine sessioner længere (ml 90-120 min) - ganske enkelt fordi jeg mærker det er rigtigt for mig, og dem der vælger mig som behandler...


Kropsterapeutisk behandling

120 min inkl. indledende og afsluttende samtale.


Dybdegående behandling af krop, sind og sjæl
Vi starter med at sætte os og tage en snak om det du har med dig, og hvad du ønsker af sessionen. Herefter starter det energetiske og fysiske arbejde med kroppen, hvor du kan få forløst spændinger, give slip på mønstre eller blokeringer der står i vejen for at du kan leve dit liv, og gå hjem med nye indsigter og mærke dig selv påny.

Her er der ekstra god tid til samtaledelen, og jeg anbefaler denne session til dig der kommer første gang, eller til dig som ønsker at gå mere i dybden med behandlingen. 

pris: 1250 kr


Kropsterapeutisk behandling

90 min inkl. indledende og afsluttende samtale. 

Dybdegående behandling af krop, sind og sjæl som beskrevet ovenfor, bare lidt kortere tid... 

Anbefales som opfølgende behandling

pris: 890 kr (stiger til 950 kr pr 1/7-24)Kropsterapi Børn (op til 15 år)
30-60 min inkl. samtale
Skriv til mig for afklarende snak om dit barns behov
Pris: fra 450 kr.


Healing og energiarbejde 


En session der går dybt på sjæleplan, hvor jeg hjælper dig til at finde ind til kernen af dig selv. Sessionen kan indeholde samtale, stemme/lydhealing, trommehealing, kanalisering, bevægelse, voice activation, bevidsthedsrejse, indre barn healing, og også ofte et efterfølgende indre arbejde i dig, da vi dykker dybt.

En healings session hos mig tager altid afsæt i dit ståsted i livet lige nu og her. Vi sætter intentionen for sessionen ved at starte ud med en snak, hvor vi bla kigger på din sjæls essens, din energi, hvad du har med dig, din oprindelse, og dit formål. Herefter blotlægger og healer vi på de mønstre, blokeringer, gamle kodninger der dukker op, og vi kigger på de skygger der står i vejen for din udvikling, hvorefter du vil forstå dig selv på en ny og mere bevidst måde.

Du får en opfølgende mail korrespondence hvor jeg vil guide og støtte dig i din process, hvis der opstår spørgsmål eller tvivl når det hele er landet.

120 min inkl. en opfølgning på mail  

Pris: 1.250 kr.


Individuel Stemme-og Lydhealing

En session hvor du kærligt bliver svøbt i healende toner, vibrationer og lyde. Jeg holder rummet for dig, og guider dig afsted på en bevidsthedsrejse til tonerne af krystalskålene, den shamanistiske tromme, rasle og fløjte. Jeg bruger ikke kun stemmen til at guide, men også til at chante, nynne og synge, og lade tonerne finde vej ind til præcis det sted, hvor du har brug for healing. Vibrationerne fra lydene går direkte ind på celleplan, beroliger nervesystemet, og lader dig mærke roen og kernen i dit indre...

60 min inkl. afrundende snak og reflektion

Pris: 750 kr


Parsession, lydhealing 60-70 min

Del denne smukke oplevelse med en du har kær

Pris: 950 kr


Gruppesession

Er i en gruppe der kunne tænke jer at opleve et healende lydbad sammen, så laver jeg et totimers arrangement, inc kaffe/the og lidt let snack. Ring  eller skriv til mig for at aftale nærmere.

Pris: fra 2000 kr